16 – 22 Δεκεμβρίου 2018

Η πανσέληνος εμφανίζεται το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018, περίπου στις 8:11 μμ. 

 

   Το Σάββατο, η πανσέληνος συμβαίνει όταν η  Σελήνη στον Καρκίνο αντιτάσσεται ακριβώς του Ήλιου στον Αιγόκερω. Η πολικότητα του Καρκίνου-Αιγόκερου ασχολείται με την ισορροπία μεταξύ της ιδιωτικής ζωής, της εγχώριας ζωής, της ανάγκης για οικιακή βάση και της φροντίδας (εκπροσωπούμενη από τον Καρκίνο) έναντι της δημόσιας ζωής, της σταδιοδρομίας, της φήμης και της λογοδοσίας (που αντιπροσωπεύεται από τον Αιγόκερω).

   Η αφοσίωση και η αγάπη κυριαρχείται από τον Καρκίνο, ενώ τα επιτεύγματα και οι ανταμοιβές / τιμωρίες κυβερνιούνται από τον Αιγόκερω. Με πολλούς τρόπους, αυτή η πολικότητα ασχολείται με την ισορροπία ανάμεσα στην άνευ όρων αγάπη και την εξαρτημένη αγάπη. Το Φεγγάρι στον Καρκίνο, μας ενθαρρύνει να εκτιμήσουμε την έδρα μας και τις ρίζες μας, ενώ ο Αιγόκερως μας πείθει να εξετάσουμε την αίσθηση του καθήκοντος και της ευθύνης μας κατά μήκος των δημόσιων γραμμών. Ενώ ο Καρκίνος μπορεί να είναι ικανοποιημένος και να είναι εξαρτημένος, ο Αιγόκερως μας προτρέπει να μεγαλώσουμε και να είμαστε υπεύθυνοι. Η παραμέληση σε κάθε άκρο του άξονα σίγουρα θα αντιστραφεί σε εμάς. Στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει να βρεθεί μια ισορροπία ανάμεσα στις δύο ενέργειες, και αυτό μας προσκαλεί να κάνουμε η Πανσέληνος.

   Αυτή η πανσέληνο είναι για την εξισορρόπηση της δέσμευσής μας για την καριέρα και τις οικογένειές μας. Κάτι έχει χτίσει μέσα μας, και τώρα είναι η στιγμή που η ενέργεια του κόσμου απαιτεί αρκετά να το αφήσουμε έξω. Τις επόμενες δύο εβδομάδες, θα ανακαλύψουμε τι σημαίνει αυτό για εμάς. Προς το παρόν, δεν μπορούμε να καθίσουμε στα συναισθήματά μας. Πρέπει να τα εκφράσουμε. Η πανσέληνος είναι μια στιγμή της αποκορύφωσης και η υπόσχεση της εκπλήρωσης εκείνου που ξεκίνησε στο Νέο Φεγγάρι. Είναι μια συναισθηματική εποχή – μια εποχή ρομαντισμού, γονιμοποίησης και σχέσεων.

Αυτήν την εβδομάδα: Ο Ήλιος είναι στον Τοξότη μέχρι την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, όταν εισέρχεται στον Αιγόκερω. Ο Ερμής είναι στον Τοξότη. Η Αφροδίτη είναι στον Σκορπιό. Ο Άρης είναι στους Ιχθείς.

   Ο Ήλιος είναι στον  Τοξότη από τις 22 Νοεμβρίου έως τις 21 Δεκεμβρίου. Με τον Ήλιο στον Τοξότη, η εστίασή μας μετατοπίζεται από την ανάγκη μιας στενής σχέσης με ένα άτομο και με τον εαυτό μας, με την επιθυμία να φτάσουμε στον κόσμο και να συνδεθούμε με κάτι μεγαλύτερο από τον εαυτό μας. Ενώ ο ήλιος κινείται μέσα από αυτό το φλογερό, μεταβλητό σημάδι, μπορούμε να λάβουμε μέτρα για να αυξήσουμε την κατανόηση και την ευαισθητοποίησή μας για τον κόσμο γύρω μας. Είμαστε περισσότερο σε θέση να συγκεντρώσουμε το θάρρος να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας και να αναπτύξουμε νέους τρόπους σκέψης. Μπορούμε να κερδίσουμε περισσότερη εμπιστοσύνη και αισιοδοξία εστιάζοντας στην “μεγάλη εικόνα” καθώς απομακρυνόμαστε από την εστίασή μας στις λεπτομέρειες της εγκόσμιας ύπαρξης. Παρόλο που ενδέχεται να είμαστε επιρρεπείς στην υπερπήδηση των προσδοκιών μας, έχουμε την ευκαιρία να καλλιεργήσουμε την πίστη μας, την ελπίδα και το όραμά μας υπό αυτήν την επιρροή.

   Ο Ήλιος βρίσκεται στον  Αιγόκερω  από τις 21 Δεκεμβρίου έως τις 20 Ιανουαρίου. Είμαστε υποκινούμενοι από αισθήματα ευθύνης, φιλοδοξίας και σεβασμού για το νόμο και την τάξη. Ο Αιγόκερως έχει μεγάλη ικανοποίηση για την ολοκλήρωση και την εκπλήρωση. Τα πρότυπα, οι δομές και η εκτίμηση για την παραγγελία είναι θέματα του Αιγόκερου. Ο Αιγόκερος θέλει απτά αποτελέσματα, ξέρει τι είναι εφικτό και τι δεν είναι και είναι πιο άνετα να εργάζεται μέσα σε ένα καθορισμένο πλαίσιο και γνωστά όρια ή όρια. Η προσπάθεια προς επίτευξη ενός μακροπρόθεσμου στόχου είναι πιο ικανοποιητική με αυτή την επιρροή.

   Ο Ερμής είναι στον Τοξότη  από τις 12 Δεκεμβρίου 2018 έως τις 4 Ιανουαρίου του 2019. Όταν ο Ερμής είναι στον Τοξότη, η σκέψη μας μετατοπίζεται από την ανάγκη να γεμίσουμε τα βάθη οποιασδήποτε δεδομένης κατάστασης στην επιθυμία να μάθουμε για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων. Αναζητούνται ιδέες, η σκέψη μας είναι πιο αισιόδοξη και η πίστη μας αυξάνεται. Είμαστε πιο εξοπλισμένοι να πιστεύουμε και να πείθουμε. Αυτό που είναι δίκαιο και άδικο μας ανησυχεί περισσότερο τώρα. Ωστόσο, δεν είμαστε πάντα πολύ ακριβείς υπό αυτήν την επιρροή.

   Η Αφροδίτη βρίσκεται στον Σκορπιό από τις 2 Δεκεμβρίου 2018 έως 7 Ιανουαρίου 2019. Οι βαθιά παθιασμένες σχέσεις είναι η εστίαση με την Αφροδίτη στον Σκορπιό. Τα επιφανειακά φλερτ και οι επαφές δεν ικανοποιούν τώρα, καθώς επιθυμούμε να έρθουμε σε επαφή με το σώμα και την ψυχή με κάποιον ειδικό, επαφή που σπάει τα ταμπού, που είναι ακραία και έντονη και αυτό είναι αξέχαστο. Αυτή είναι μια πολύ συναισθηματική θέση για την Αφροδίτη. Είναι μια παθιασμένη, αισθησιακή και έντονη ενέργεια. Οι σχέσεις μας είναι εξαιρετικά σημαντικές για εμάς και ίσως ακόμη και να αισθανόμαστε ότι μας καταναλώνουν. Στην πραγματικότητα, τείνουμε να θέλουμε να τα καταναλώσουμε! Η πορεία μας είναι προς την έντονη εγγύτητα, αλλά η τυφλή πίστη στους εταίρους μας είναι εξαιρετικά δύσκολη για εμάς τώρα. Ο φόβος του να είσαι πολύ ευάλωτος ή να εγκαταλείψουμε τη δική μας εξουσία σε άλλους είναι ισχυρή. Ο Σκορπιός είναι μια ενέργεια “όλα ή τίποτα”, και οι σχέσεις τείνουν να είναι κάπως σαν μια πορεία με οροφή.

   Ο Άρης είναι στους Ιχθείς  από τις 15 Νοεμβρίου έως τις 31 Δεκεμβρίου. Έχουμε την τάση να αισθανόμαστε λιγότερα κίνητρα για να ακολουθήσουμε τους παραδοσιακούς στόχους και πιο πολλά κίνητρα για να ακολουθήσουμε πνευματικές ή συναισθηματικές κινήσεις κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Μας αρέσει η αντιπαράθεση κατά τη διάρκεια αυτής της τάσης. Η παραγωγή μας είναι μεταβλητή και όχι απλή, και η ενέργειά μας είναι ομοίως ψηλά και κάτω. Μπορούμε να θέσουμε τις ανάγκες των άλλων πέρα ​​από τις δικές μας και η πιο ιδεαλιστική μας πλευρά έρχεται στο προσκήνιο. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου, η μετάβαση σε ό, τι θέλουμε γίνεται λιγότερο απλή και πιο περίπλοκη!

Ρομαντισμός & Σχέσεις

   Είναι πολύ ωραίο να δείξουμε την αγάπη μας μέσα από τις ενέργειες, τη δέσμευσή μας, την αξιοπιστία ή την πίστη μας. Μπορεί να υπάρξει κάποια απροθυμία να δεσμευτούν ή να δείξουν την αγάπη μας την Τετάρτη, αλλά την Πέμπτη και την Παρασκευή κυλούν, χαλαρές ημέρες για αγάπη και ρομαντισμό. Βλέπουμε το καλύτερο στους ανθρώπους τώρα, και αυτό διευκολύνει τις αλληλεπιδράσεις μας και ασκεί πίεση στις προσωπικές σχέσεις.

   Η Αφροδίτη στο  Σκορπιό από  2 Δεκεμβρίου 2018  έως 7 Ιανουαρίου 2019. Αυτό είναι πέρα ​​από την αγάπη, σε όλη τη διαδρομή προς την εμμονή – αυτή είναι η φύση του κύκλου που κρατά τώρα στη ζωή σας. Δεν μιλάμε μόνο για χλιαρό ΘΕΛΩ εδώ, μιλάμε να έχει ΠΑΘΟΣ! Πάθος, ζήλια, κατοχή: αυτά είναι τα είδη των εμπειριών που μπορούν να απορρέουν από την ένταση που διέρχεται από σας σε ένα ή σε άλλο επίπεδο τώρα – αδηφάγο.

   Η Αφροδίτη στον Κρόνο 15-16 Δεκεμβρίου. Οι σχέσεις σταθεροποιούνται, αν και τα συναισθήματα εκφράζονται επιφυλακτικά, τυπικά ή με φειδώ. Μια νέα αίσθηση ρεαλισμού στις υφιστάμενες συμπράξεις. Οι σχέσεις που άρχισαν υπό αυτή την επιρροή έχουν ένα ξεκάθαρα πρακτικό θέμα, σχεδόν σαν μια εταιρική προσπάθεια.

   Αφροσυνεδριακός Χείρωνας 19-20 Δεκεμβρίου. Η αγάπη δεν μπορεί να εξαναγκαστεί. Δεν πρόκειται για διέλευση φιλική προς τις δεσμεύσεις, καθώς μπορεί να αισθανόμαστε αποξενωμένοι χωρίς προφανή λόγο και απρόθυμοι να δώσουμε τον εαυτό μας.

   Η Αφροδίτη τείνει στον Ποσειδώνα 20-21 Δεκεμβρίου. Αντιλαμβανόμαστε ρομαντικές καταστάσεις σαν να ήταν “σχεδιασμένες” μόνο για εμάς. Μια μαγευτική, ρομαντική εποχή. Οι απολαύσεις της ζωής δοκιμάζονται πλήρως. Το ρομαντισμό είναι ιδιαίτερα ευνοημένο. Βλέπουμε το καλύτερο στους ανθρώπους τώρα, και αυτό διευκολύνει τις αλληλεπιδράσεις μας και ασκεί πίεση στις προσωπικές σχέσεις.

Please follow and like us: