Αυτή την εβδομάδα: 

Ο Ήλιος βρίσκεται στους Δίδυμους μέχρι τις 20 Ιουνίου όταν μπαίνει στον Καρκίνο. 

Ο Ερμής βρίσκεται στον καρκίνο.

Η Αφροδίτη είναι στο Δίδυμο. 

Ο Άρης είναι στους Ιχθείς.

Ο  Ήλιος βρίσκεται στους Δίδυμους  από τις 20 Μαΐου έως τις 20 Ιουνίου. Η γνώση και η ποικιλομορφία μας παρακινούν με τον Ήλιο στους Δίδυμους. Είμαστε πιο κοινωνικοί, διανοητικοί και αδιάφοροι περίεργοι υπό αυτήν την επιρροή. Τείνουμε να διασκορπίζουμε τις ενέργειές μας ως αποτέλεσμα αυτής της περιέργειας και της συνειδητοποίησης όλων των επιλογών μας. Είμαστε πιο επικοινωνιακοί και ευέλικτοι, αλλά μπορούμε επίσης να είμαστε αναξιόπιστοι.

Ο  Ήλιος βρίσκεται στον Καρκίνο από τις 20 Ιουνίου έως τις 22 Ιουλίου. Είμαστε αυτοπροστατευτικοί και νησιωτικοί υπό αυτήν την επίδραση. Η προσοχή μας στρέφεται στη φωλιά μας – τις οικογένειές μας, τα σπίτια μας, και οτιδήποτε μας κάνει να νιώθουμε “στο σπίτι”, ασφαλείς και ασφαλείς. Η φροντίδα και η φροντίδα των αγαπημένων μας προσώπων και των έργων μας για κατοικίδια έρχεται στο επίκεντρο. Τα συναισθήματα τρέχουν βαθιά. Είμαστε πιο ευαίσθητοι στα σκαμπανεβάσματα της Σελήνης, ενώ ο Ήλιος βρίσκεται στον Καρκίνο.

Ο Ερμής βρίσκεται στον καρκίνο  από τις 28 Μαΐου έως τις 4 Αυγούστου. [Αυτό είναι περισσότερο από το συνηθισμένο λόγω της οπισθοδρόμησης του Ερμή από τις 18 Ιουνίου έως τις 12 Ιουλίου.] Όταν ο Ερμής βρίσκεται στον καρκίνο, προχωρούμε από την επιθυμία για ποσότητα στην ανάγκη για ποιότητα όσον αφορά τις πληροφορίες στις οποίες προσελκύουμε. Σκεφτόμαστε, μιλάμε και λαμβάνουμε πληροφορίες σε ένα βαθύτερο, πιο ενστικτώδες επίπεδο τώρα. Έχουμε λιγότερο ενδιαφέρον για αυτό που είναι καθολικό και περισσότερο ενδιαφέρον για αυτό που μας επηρεάζει προσωπικά και αυτό που επηρεάζει τους ανθρώπους γύρω μας. Οι σκέψεις μας χρωματίζονται από τα συναισθήματά μας, οπότε είναι πιο δύσκολο να είμαστε αντικειμενικοί.

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο Δίδυμο από τις 3 Απριλίου έως τις 7 Αυγούστου. Στο Δίδυμο, έχουμε ένα δάχτυλο σε κάθε πίτα. Η περιέργεια μας παρακινεί σε ρομαντικό και κοινωνικό επίπεδο. «Η ποικιλία είναι το μπαχαρικό της ζωής» είναι η στάση τώρα. Είμαστε κοινωνικοί, επικοινωνιακοί και ενδιαφερόμαστε. Μπορούμε να είμαστε κινούμενοι και διασκεδαστικοί, αλλά μπορεί επίσης να διατηρήσουμε την απόσταση μας σε συναισθηματικό επίπεδο. Τα αξιοθέατα τώρα μπορεί να ξεκινούν με λέξεις, καθώς τείνουμε να συνδέουμε πιο εύκολα σε διανοητικό επίπεδο με την Αφροδίτη στους Δίδυμους. Η σκιά του Δίδυμου είναι η ευθραυστότητα.

Ο Άρης βρίσκεται στους Ιχθείς  από τις 13 Μαΐου έως τις 27 Ιουνίου. Έχουμε την τάση να αισθανόμαστε λιγότερο κίνητρα να ακολουθούμε παραδοσιακούς στόχους και περισσότερο κίνητρα να επιδιώκουμε πνευματικές ή συναισθηματικές κινήσεις κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Δεν μας αρέσει η αντιπαράθεση κατά τη διάρκεια αυτής της τάσης. Η παραγωγή μας είναι μεταβλητή και όχι απλή, και η ενέργειά μας είναι παρόμοια πάνω και κάτω. Μπορούμε να θέσουμε τις ανάγκες των άλλων μπροστά από τις δικές μας, και η πιο ιδεαλιστική πλευρά μας έρχεται στο προσκήνιο. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου, ακολουθώντας αυτό που θέλουμε γίνεται λιγότερο απλό και πιο περίπλοκο!

Please follow and like us: