Αυτή την εβδομάδα: Ο Ήλιος είναι στον Καρκίνο. Ο Ερμής βρίσκεται στον καρκίνο. Η Αφροδίτη βρίσκεται στο Δίδυμο. Ο Άρης είναι στον Κριό.

Ο  Ήλιος βρίσκεται στον Καρκίνο από τις 20 Ιουνίου έως τις 22 Ιουλίου. Είμαστε αυτοπροστατευτικοί και νησιωτικοί υπό αυτήν την επίδραση. Η προσοχή μας στρέφεται στη φωλιά μας – τις οικογένειές μας, τα σπίτια μας, και οτιδήποτε μας κάνει να νιώθουμε «στο σπίτι», ασφαλείς. Η φροντίδα των αγαπημένων μας προσώπων και των έργων μας για τα κατοικίδια έρχεται στο επίκεντρο. Τα συναισθήματα τρέχουν βαθιά. Είμαστε πιο ευαίσθητοι στα σκαμπανεβάσματα της Σελήνης, ενώ ο Ήλιος βρίσκεται στον Καρκίνο.

Ο Ερμής βρίσκεται στον καρκίνο  από τις 28 Μαΐου έως τις 4 Αυγούστου. [Αυτό είναι περισσότερο από το συνηθισμένο λόγω της οπισθοδρόμησης του υδραργύρου από τις 18 Ιουνίου έως τις 12 Ιουλίου.] Όταν ο Ερμής βρίσκεται στον καρκίνο, προχωρούμε από την επιθυμία για ποσότητα στην ανάγκη για ποιότητα όσον αφορά τις πληροφορίες στις οποίες προσελκύουμε. Σκεφτόμαστε, μιλάμε και λαμβάνουμε πληροφορίες σε ένα βαθύτερο, πιο ενστικτώδες επίπεδο τώρα. Έχουμε λιγότερο ενδιαφέρον για αυτό που είναι καθολικό και περισσότερο ενδιαφέρον για αυτό που μας επηρεάζει προσωπικά και αυτό που επηρεάζει τους ανθρώπους γύρω μας. Οι σκέψεις μας χρωματίζονται από τα συναισθήματά μας, οπότε είναι πιο δύσκολο να είμαστε αντικειμενικοί.

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο Δίδυμο από τις 3 Απριλίου έως τις 7 Αυγούστου. [Αυτό είναι περισσότερο από το συνηθισμένο λόγω της οπισθοδρομικής φάσης της Αφροδίτης από τις 13 Μαΐου έως τις 25 Ιουνίου (τελείωσε).] Με την Αφροδίτη στους Δίδυμους, έχουμε ένα δάχτυλο σε κάθε πίτα. Η περιέργεια μας παρακινεί σε ρομαντικό και κοινωνικό επίπεδο. «Η ποικιλία είναι το μπαχαρικό της ζωής» είναι η στάση τώρα. Είμαστε κοινωνικοί, επικοινωνιακοί και ενδιαφερόμαστε. Μπορούμε να είμαστε κινούμενοι και διασκεδαστικοί, αλλά μπορεί επίσης να διατηρήσουμε την απόσταση μας σε συναισθηματικό επίπεδο. Τα αξιοθέατα τώρα μπορεί να ξεκινούν με λέξεις, καθώς τείνουμε να συνδέουμε πιο εύκολα σε διανοητικό επίπεδο με την Αφροδίτη στους Δίδυμους. Η σκιά του Δίδυμου είναι η ευθραυστότητα.

Ο Άρης βρίσκεται στον Κριό από τις 27 Ιουνίου 2020 έως τις 6 Ιανουαρίου 2021. [Αυτό είναι περισσότερο από το συνηθισμένο λόγω της οπισθοδρόμησης του Άρη από τις 9 Σεπτεμβρίου-13 Νοεμβρίου 2020.] Ο Άρης αισθάνεται σαν στο σπίτι του σε ένα από τα σημάδια που κυβερνά , Κριός, και ως εκ τούτου ενισχύεται η δύναμή του. Η ενέργειά μας είναι αυθόρμητη, μελλοντική, και ακόμη και θαρραλέα υπό αυτήν την επιρροή. Το ανταγωνιστικό μας πνεύμα έχει αναπτυχθεί καλά και ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε! Είμαστε ενεργοί, μονόπλευροι και αυτοπεποίθηση. Οι ενέργειές μας είναι άμεσες – βρίσκουμε ενστικτωδώς τον πιο γρήγορο τρόπο για να φτάσουμε από το σημείο Α στο σημείο Β. Η σκιά του Άρη στον Κριό είναι η τάση να είναι ανυπόμονος, αλαζονικός, παρορμητικός, βραχύβιος, μη αντανακλαστικός και εγωκεντρικός.

Please follow and like us: