Το πλήρες φεγγάρι εμφανίζεται τη Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2020, στις 19:48 ώρα Ελλάδας.

Τη Δευτέρα, η Πανσέληνος εμφανίζεται στο σημάδι της Παρθένου. Η πανσέληνος είναι μια στιγμή της αποκορύφωσης . Είναι μια συναισθηματική εποχή – μια εποχή ρομαντισμού, γονιμοποίησης και σχέσεων. Με τον άξονα της υπηρεσίας Παρθένος-Ιχθείς, αυτή η πανσέληνος μας ωθεί να βρούμε μια ισορροπία ανάμεσα στις καθημερινές λειτουργίες και τις ρουτίνες, τη σωματική υγεία και την ανάγκη για διαταγή (Παρθένος) και το όραμα, την πνευματική υγεία, τη διαταραχή και το άπειρο (Ιχθύες).

Η Παρθένος κυβερνά τα εργαλεία και τις τεχνικές που χρησιμοποιούμε για την καθημερινή ζωή, ενώ οι Ιχθείς καθοδηγούν τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε για να αντιμετωπίσουμε τον πνευματικό μας εαυτό. Κάποια κρίση (που μπορεί να είναι μια κρίση της συνείδησης) ή ξαφνική συνειδητοποίηση της έλλειψης στη ζωή μας μάς δίνει μια χρυσή ευκαιρία να εξερευνήσουμε τις συναισθηματικές μας ανάγκες στο πλαίσιο της οικουμενικής πολικότητας όπου η Πανσέληνος εμφανίζεται στους γενέθλιους μας χάρτες. Αυτή η πανσέληνος μας ωθεί να βρούμε μια ισορροπία μεταξύ εργασίας και υπηρεσίας, πρακτικότητα και πρακτικότητα, κριτική και αποδοχή. Με τη Σελήνη γεμάτη και φωτεινή στον ουρανό, συμβολικός «φωτισμός» συμβαίνει στις δικές μας ζωές.

Ωστόσο, αυτά τα νέα συναισθήματα και αποκαλύψεις είναι συναισθηματικά, καθώς υπάρχει μια αίσθηση των συναισθημάτων που εκρήγνυται στη συνείδησή μας. Ήρθε η ώρα να εκφράσουμε τον εαυτό μας και να αφήσουμε τα πράγματα έξω από τα συστήματά μας. Τις επόμενες δύο εβδομάδες, θα ανακαλύψουμε τι σημαίνει αυτό για εμάς.

Προς το παρόν, δεν μπορούμε να καθίσουμε στα συναισθήματά μας. Πρέπει να τα εκφράσουμε. Φυσικά, ίσως να θέλουμε να ασκήσουμε κάποια φροντίδα κάνοντας έτσι, γνωρίζοντας ότι αυτό που μας έρχεται δεν είναι ιδιαίτερα λογικό μέχρι στιγμής. Αυτή είναι μια ανοιχτή ώρα για την εργασία μας, τις συνήθειες, την υγεία και τις ρουτίνες. Είναι πιθανό να λάβουμε ισχυρά μηνύματα από τη διαίσθησή μας.

Please follow and like us: