Την Παρασκευή, η Νέα Σελήνη εμφανίζεται στο σημάδι του Ζυγού.

Η Νέα Σελήνη στο σημάδι του Ζυγού ξεκινά έναν καλό κύκλο για να δεσμευτεί σε προσωπικούς στόχους που εκφράζουν τις θετικές ενέργειες του σημείου των Ζυγών.

Έχουμε την ευκαιρία να χτίσουμε τις διαπραγματευτικές μας δεξιότητες χωρίς να διακυβεύσουμε τις αρχές ή τις ανάγκες μας και χωρίς να καταφύγουμε σε ευχαρίστηση. Ήρθε η ώρα να εξισορροπήσουμε εκ νέου τις σχέσεις μας και να αναγνωρίσουμε τους συνεργάτες μας ως συμπαίκτες και όχι αντίπαλους.

Με αυτήν την ισχυρή ενέργεια Ζυγού, έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε σημαντικές αλλαγές στη ζωή μας. Μερικά από τα «μαθήματα» του Ζυγού περιλαμβάνουν την εκμάθηση της ειρήνης με εκείνους γύρω μας και στα περιβάλλοντά μας, δημιουργώντας μια αίσθηση τάξης και ισορροπίας στη ζωή μας, και αναγνωρίζοντας την αξία των συνεργασιών. Αυτή είναι η στιγμή να εργαστούμε για αυτές τις δεξιότητες.

Ο Ζυγός έχει μια έμφυτη ικανότητα και αγάπη για τη σύνθεση των αντιθέτων. Η ειρήνη και η αρμονία είναι οι στόχοι, αλλά υπάρχει μια λεπτή πράξη εξισορρόπησης που απαιτείται κατά μήκος του τρόπου που απαιτεί κάποια δέσμευση και προσπάθεια.

Αυτή η Νέα Σελήνη φέρνει φρέσκια και δημιουργική ενέργεια στη ζωή μας, και πιο συγκεκριμένα, στις σχέσεις μας. Αυτός είναι ένας κύκλος στον οποίο η εξισορρόπηση των στενών προσωπικών μας σχέσεων γίνεται επείγουσα επιθυμία. Οι διαπραγματεύσεις μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμες, καθώς έχουμε την τάση να διεκδικήσουμε τις ανάγκες μας με τρόπους που δεν προσβάλλουν τους άλλους. Ακόμα κι έτσι, υπάρχουν εμπόδια και αντιπολίτευση που πρέπει να ξεπεραστούν λόγω των δύσκολων πτυχών που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια αυτού του φεγγαριού και η διαδρομή προς την ειρήνη μπορεί να είναι μια διένεξη!

Αυτή την εβδομάδα: Ο Ήλιος είναι στο Ζυγό. Ο Ερμής βρίσκεται στο Σκορπιό. Η Αφροδίτη είναι στον Παρθένο. Ο Άρης είναι στον Κριό.

Ο  Ήλιος είναι στο Ζυγό από τις 22 Σεπτεμβρίου έως τις 22 Οκτωβρίου. Ο Ζυγός καθορίζει τις σχέσεις με τους άλλους ως καθρέφτες του εαυτού μας. Η συνάντηση με άλλους στα μισά, ο συμβιβασμός και οι διαπραγματεύσεις υπάγονται στον κανόνα του Ζυγού. Το επίκεντρο είναι τώρα στην εξισορρόπηση – εύρεση ισορροπίας και αρμονίας μέσω σχέσεων με άλλους και μέσω της τέχνης. Ο Ζυγός είναι το σημάδι του ειρηνευτή. Ωστόσο, η ζωή δεν είναι πάντα ειρηνική με τον Ζυγό στην προσπάθειά του να αποκαταστήσει την ισορροπία. Η λήψη αποφάσεων μπορεί να είναι πιο απαιτητική, ενώ ο Ήλιος βρίσκεται στο Ζυγό. Ο Ζυγός ζυγίζει και τις δύο πλευρές οποιασδήποτε κατάστασης και μερικές φορές αυτή η διαδικασία φαίνεται ατελείωτη! Στο Ζυγό, ο Ήλιος ανησυχεί για το ότι δεν κουνάει το σκάφος και δεν τρίβει τους άλλους με λάθος τρόπο. Η τακτική, το στυλ, η ανοχή και η κοινωνικότητα είναι μερικές από τις λέξεις-κλειδιά για το Ζυγό. Από τη σκοτεινή πλευρά, ο Ζυγός μπορεί να είναι αυτοεξυπηρετούμενος, αναποφάσιστος, παθητικό-επιθετικός και επιφανειακός.

Ο Ερμής βρίσκεται στο Σκορπιό  από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 27 Οκτωβρίου και στη συνέχεια στις 10 Νοεμβρίου-1 Δεκεμβρίου. Όταν ο Ερμής βρίσκεται στο Σκορπιό, οι σκέψεις και οι επικοινωνίες μας είναι πιο έντονες. Ενώ ο Ερμής στον Ζυγό μας προέτρεψε να βρούμε ισορροπία και να καταλήξουμε σε δίκαιες λύσεις, ο Ερμής στον Σκορπιό ξέρει ενστικτωδώς ότι η ζωή απλά  δεν είναι έκθεση. Ο Ερμής στον Σκορπιό αναζητά αλήθειες σε όλα τα κρυμμένα και μυστικά. Τείνουμε να ερευνούμε, να παρατηρούμε και να εστιάζουμε τις σκέψεις μας υπό αυτήν την επίδραση. Ψάχνοντας για κίνητρα – όσο πιο βαθιά θαμμένος τόσο το καλύτερο – ικανοποιεί μια πνευματική ανάγκη τώρα. Οι σκέψεις μας είναι βαθιές. Πετάμε τους επιφανειακούς τρόπους της επικοινωνίας υπέρ των βαθιών συνομιλιών. Ο Σκορπιός είναι εξαιρετικά ευκρινής, βαθύς και αναλυτικός. Η σκέψη τείνει να είναι μονόδρομη, εστιασμένη και ακόμη και με εμμονή.

Η Αφροδίτη βρίσκεται στην Παρθένο από τις 2 έως τις 27 Οκτωβρίου. Αυτή είναι μια στιγμή που εκφράζουμε την αγάπη μας με πρακτικά μέσα και χειρονομίες – τρέχοντας καθήκοντα, δουλεύοντας με λεπτομέρεια ή απλώς να είμαστε εκεί για τους εραστές μας. Η αγάπη πρέπει να έχει νόημα και να έχει σκοπό με την Αφροδίτη στην Παρθένο. Η Παρθένος είναι ένα σημάδι της Γης, το οποίο είναι αισθησιακό αλλά και αρκετά πρακτικό. Εκτός από τις ρομαντικές μας φύσεις, αυτό που αποφασίζουμε να αγοράσουμε και τα είδη ψυχαγωγίας που απολαμβάνουμε κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου διέπονται από το εάν τα πράγματα έχουν νόημα ή όχι. Θα μπορούσαμε εύκολα να αισθανθούμε ένοχοι αν είμαστε με πολύ αυτοπεποίθηση αυτή τη στιγμή. Η παροχή υπηρεσιών σε άλλους μπορεί να καλύψει μια ανάγκη και μπορεί να είναι μια έκφραση αγάπης. Η σκιώδης πλευρά αυτής της θέσης είναι υπερβολικά επικριτική για τους συνεργάτες μας, επιλεκτικοί ή ανησυχητικοί.

Ο Άρης βρίσκεται στον Κριό από τις 27 Ιουνίου 2020 έως τις 6 Ιανουαρίου 2021.  Ο Άρης αισθάνεται σαν στο σπίτι του σε ένα από τα σημάδια που κυβερνά , Κριός, και ως εκ τούτου ενισχύεται η δύναμή του. Η ενέργειά μας είναι αυθόρμητη, μελλοντική, και ακόμη και θαρραλέα υπό αυτήν την επιρροή. Το ανταγωνιστικό μας πνεύμα έχει αναπτυχθεί καλά και ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε! Είμαστε ενεργοί, μονόπλευροι και με αυτοπεποίθηση. Οι ενέργειές μας είναι άμεσες – βρίσκουμε ενστικτωδώς τον πιο γρήγορο τρόπο για να φτάσουμε από το σημείο Α στο σημείο Β. Η σκιά του Άρη στον Κριό είναι η τάση να είναι ανυπόμονη, αλαζονική, παρορμητική, βραχύβια, μη αντανακλαστική και εγωκεντρική.

Please follow and like us: