Αυτή την εβδομάδα


  • Ο Ήλιος βρίσκεται στον Υδροχόο.
  • Ο Ερμής βρίσκεται στον Υδροχόο.
  • Η Αφροδίτη μπαίνει στον Αιγόκερω.
  • Ο Άρης είναι στον Κριό.

Ο Ήλιος βρίσκεται στον Υδροχόο από τις 20 Ιανουαρίου έως τις 18 Φεβρουαρίου. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου, είμαστε παρακινημένοι από την πείνα μας για γνώση, εμπειρία και πρωτοτυπία. Η καινοτομία είναι πιο σημαντική για εμάς από τη σύμβαση. Γνωρίζουμε περισσότερο τι είναι ξεπερασμένο στη ζωή μας και προσπαθούμε να βρούμε νέες προοπτικές και νέους τρόπους για να κάνουμε πράγματα. Οι διακρίσεις της τάξης, η δομή και η τάξη που ο Αιγόκερος βρίσκει ελκυστική τώρα φαίνεται να είναι υπερβολικά άκαμπτος. Η ελευθερία του ατόμου γίνεται πολύ πιο σημαντική για εμάς. Προσπαθούμε να απελευθερωθούμε από ορισμένους περιορισμούς, παρεμπόδισης και περιορισμούς που τώρα αισθάνονται περιοριστικοί και όχι ασφαλείς.

Ο Ερμής βρίσκεται στον Υδροχόο από τις 24 Ιανουαρίου έως τις 10 Φεβρουαρίου. Όταν ο Ερμής βρίσκεται στον Υδροχόο, είμαστε πεινασμένοι για τη γνώση και ανοιχτοί σε νέες και πρωτότυπες ιδέες. Αρχίζουμε να σκεφτόμαστε έξω από τα πλαίσια και η σκέψη μας γίνεται πιο προοδευτική και αντικειμενική. Η επικοινωνία μας και τα πρότυπα σκέψης είναι αυθόρμητα, κάπως κατακερματισμένα και φιλελεύθερα. Αυτή είναι μια περίοδος κατά την οποία η εφευρετική σκέψη βρίσκεται στο αποκορύφωμα.

Η Αφροδίτη ήταν στον Τοξότη από τις 7 Ιανουαρίου έως τις 3 Φεβρουαρίου. Μετακινώντας από τον Σκορπιό στον Τοξότη, η ρομαντική ενέργεια μετατοπίζεται από έντονη σε φουσκωτή. Ο Τοξότης, φυσικά, έχει τις έντονες στιγμές του, θεωρώντας ότι είναι ένα σημάδι φωτιάς. Ωστόσο, η ενέργειά του είναι πολύ λιγότερο επικεντρωμένη. και, ενώ ο Σκορπιός ασχολείται περισσότερο με την οικειότητα με ένα συγκεκριμένο άτομο, η αγάπη του Τοξότη είναι πιο οικουμενική. Οι ρομαντικές περιπέτειες, καθώς και μια απλή και αμβλύ προσέγγιση της αγάπης, βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη. Πέρασαν η περιπλοκή και η πολυπλοκότητα της Αφροδίτης στον Σκορπιό. Η αλήθεια και το υψηλότερο νόημα είναι πράγματα που έχουν προτεραιότητα με τον Τοξότη.

Η Αφροδίτη είναι στον Αιγόκερω από τις 3 Φεβρουαρίου έως και την 1η Μαρτίου. Η σοβαρή επίγνωση των οικονομικών μας και η ενίσχυση των σχέσεών μας με τους επιχειρηματικούς εταίρους ή / και τους συναδέλφους μας θα είναι ευκολότερη από ότι συνήθως υπό αυτήν την επιρροή. Τα ταλέντα μας για τη δημιουργία της καλλιτεχνικής δομής και της μορφής ενισχύονται και η ικανότητά μας να δημιουργούμε σχέσεις με ανθρώπους που υποστηρίζουν τις φιλοδοξίες μας αυξάνεται. Εκτιμούμε τις συνεχείς συνδέσεις, την αξιοπιστία και την πιστότητα. Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη τα συναισθήματά μας και παίρνουμε το χρόνο μας για να ζεσταίνουμε με τους άλλους. Διατηρούμε γενικά τις «δροσερές» σχέσεις μας.

Ο Άρης βρίσκεται στον Κριό από τις 31 Δεκεμβρίου έως τις 14 Φεβρουαρίου. Ο Άρης αισθάνεται στο σπίτι σε ένα από τα σημάδια που ορίζει, ο Κριός και ως εκ τούτου η δύναμή του ενισχύεται. Η ενέργειά μας είναι αυθόρμητη, προσανατολισμένη προς το μέλλον, και ακόμη και θαρραλέα υπό αυτήν την επιρροή. Το ανταγωνιστικό μας πνεύμα είναι καλά ανεπτυγμένο και ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε! Είμαστε ενεργοί, απλός και σίγουροι. Οι ενέργειές μας είναι άμεσες – βρίσκουμε ενστικτωδώς τον πιο γρήγορο τρόπο να φτάσουμε από το σημείο Α στο σημείο Β. Η σκιώδης πλευρά του Άρη στον Κριό είναι μια τάση να είναι ανυπόμονος, αλαζονικός, παρορμητικός, βραχύβιος, αδιάφορος και εγωκεντρικός.

Ο Κρόνος διέρχεται τον Αιγόκερω από τις 19/20 Δεκεμβρίου 2017 έως τις 21 Μαρτίου 2020. και στη συνέχεια τελειώνει τη διαμετακόμισή του από την 1η Ιουλίου έως τις 17 Δεκεμβρίου 2020.

Ο Δίας εισήλθε στον Τοξότη στις 8 Νοεμβρίου του 2018 και διέρχεται το σήμα μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου 2019. Διαβάστε περισσότερα για τη διέλευση του Δία στο Τοξότη.

Ο Ουρανός διέρχεται από τον Ταύρο από τις 15 Μαΐου 2018 έως τις 6 Νοεμβρίου 2018 και στη συνέχεια από τις 6 Μαρτίου 2019 έως το 2025/6. Προσπαθούμε να προσεγγίσουμε χρήματα και προσωπικά είδη με νέους τρόπους και να μάθουμε να απελευθερώνουμε τον εαυτό μας από ορισμένους υλικούς περιορισμούς. Καινοτόμοι τρόποι να βρεθούμε άνετα αναδύονται. Είμαστε λιγότερο ανασταλμένοι για να εκφράσουμε αισθησιασμό, αυτο-αγάπη, αγάπη του σώματος και περιποίηση. Αντιμετωπίζουμε αυτό που αξιολογήσαμε προηγουμένως κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Μπορούν να υπάρξουν απότομες αλλαγές με χρήματα, τιμαλφή, κατοχές και εισόδημα που οδηγούν σε ανασχηματισμό προτεραιοτήτων ή αξιών. Το εισόδημα μπορεί να προέρχεται από μη παραδοσιακές πηγές ή επιχειρήσεις. Φέρνουμε προοδευτικές ιδέες στον κόσμο των επιχειρήσεων. Είναι πιθανό να υπάρχουν νέοι τρόποι να κάνετε επιχειρήσεις, καθώς και να δημιουργείτε, να βλέπετε και να χειρίζεστε χρήματα. Το εισόδημα και η ενέργεια που βάζουμε στην παραγωγή των χρημάτων μπορεί να είναι μεταβλητές.

Ο Ουρανός επέστρεψε στο σημάδι του Κριού στις 6 Νοεμβρίου 2018 για τετράμηνη διαμονή.
Ο Ουρανός μπήκε στον Κριό στις 11 Μαρτίου 2011 και συνέχισε τη διαμετακόμιση του Κριού μέχρι τις 15 Μαΐου 2018 και στη συνέχεια από τις 6 Νοεμβρίου 2018 έως τις 6 Μαρτίου 2019. Η παρόρμηση να ξεκινήσει νωρίς για να απαλλαγεί από περιοριστικές στάσεις ή συνθήκες, να επανασχεδιάσουμε πλήρως μια περιοχή της ζωής μας (ή ακόμη και τις προσωπικότητες μας) και να κερδίσουμε ελευθερία μέσω της ανεξαρτησίας είναι ισχυρή με τον Ουράνιο στον Κριό.

Ρομαντισμός & Σχέσεις


Η Αφροδίτη είναι στον Αιγόκερω από τις 3 Φεβρουαρίου έως την 1η Μαρτίου 2019. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω είναι ένας κύκλος στον οποίο η ασφάλεια και η σταθερότητα στις σχέσεις μας είναι πρωταρχικής σημασίας. Είμαστε πιο προσεκτικοί με τα συναισθήματά μας και κάπως σκεπτικοί τόσο με τα συναισθήματά μας όσο και με τις εκδηλώσεις αγάπης των άλλων. Η μακροζωία είναι σημαντική για εμάς υπό αυτήν την επιρροή. Υπάρχει μια διατύπωση στον Αιγόκερω που μπορεί να κάνει τις προσωπικές εκφράσεις να φαίνονται αμήχανες και αναγκασμένες. Ωστόσο, ο κύκλος αυτός μας προσφέρει την ευκαιρία να εξετάσουμε μερικά από τα πρακτικά ζητήματα των σχέσεών μας και να εργαστούμε για να δουλέψουμε τις συμπράξεις μας στον πραγματικό κόσμο. Μια δόση ρεαλισμού στην προσωπική μας ζωή μπορεί να μας βοηθήσει να νιώσουμε πιο γειωμένοι και ασφαλείς μακροπρόθεσμα.

 

 

Please follow and like us: