Γενικά ξεκινάει μια πολύ έντονη εβδομάδα που θα δοκιμάσει τις αντοχές όλων μας. Ο Ερμής από τον σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό δεν αφήνει πολλά περιθώρια για ήρεμες συζητήσεις. Οι μετακινήσεις θα περάσουν ένα διάστημα που θα γίνονται δύσκολα και με εμπόδια. Η Αφροδίτη περνά και εκείνη στον σκορπιό και μαζί με έντονο πάθος, φέρνει και ξαφνικούς χωρισμούς. Η εβδομάδα κλείνει με την πανσέληνο στον Κριό, επιθετική , παρορμητική ,καβγατζού και ριψοκίνδυνη.

Κριός: Αυτή την εβδομάδα θα έχεις πολλές ευκαιρίες να αυξήσεις το εισόδημά σου και να ανοίξεις καινούργιους δρόμους για την καριέρα σου. Προσοχή στις υπερβολές σε σχέση με τον/την σύντροφο και την διάθεσή σου για ξεκαθαρίσματα. Η πανσέληνος στο δικό σου ζώδιο, φέρνει εντάσεις που χρήζουν προσοχής στον τρόπο που εκφράζεσαι.

Ταύρος: Πολλές οι αλλαγές αυτή την εβδομάδα, που θα σε κουράσουν αλλά θα σου δώσουν και την διάθεση να πολεμήσεις για πράγματα που μέχρι τώρα δεν τολμούσες. Η πανσέληνος θα φέρει την αίσθηση ότι οι γύρω σου δεν σε καταλαβαίνουν όσο θα ήθελες και αυτό μπορεί να σε ρίξει για λίγο ψυχολογικά.

Δίδυμος: Τα οικονομικά σου, που δεν πάνε όπως θα ήθελες, είναι το αγκάθι αυτής της εβδομάδας. Το σκηνικό θα αλλάξει σύντομα αλλά θα πρέπει να κάνεις λίγο υπομονή. Οι φιλικές συναναστροφές θα είναι στο φόρτε τους όπως και το πάθος στην ερωτική σου ζωή. Αν είσαι μόνος ή μόνη, ένας παθιασμένος έρωτας θα σε απασχολήσει αυτές τις ημέρες.

Καρκίνος: Διασκέδαση, καλά νέα, προτάσεις για καινούργια πράγματα, αισθηματικά αλλά και επαγγελματικά, θα κάνουν την εβδομάδα δημιουργική και ευχάριστη. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι κάποιες συνεργασίες στον επαγγελματικό σου χώρο που δεν έχουν την δική σου διάθεση η καλή πρόθεση.

Λέων: Η πανσέληνος είναι αρκετά καλή για εσένα, μπορεί να σου φέρει μια πολύ καλή πρόταση για δουλειά η ακόμα και ένα ταξίδι που το ήθελες πολύ. Καλό το κλήμα στα προσωπικά σου αν και το άγχος σου δεν φαίνεται ότι θα σε αφήσει ακόμα. Προσοχή στην φυσική σου κατάσταση και σε μικροατυχήματα από απροσεξία και βιασύνη.

Παρθένος: Ξαφνικές μετακινήσεις, απρόβλεπτες ειδήσεις και ξαφνικές γνωριμίες κάνουν την εβδομάδα έντονη. Έκτακτα έξοδα και οικονομικές πιέσεις δεν θα σε αφήσουν σε ηρεμία. Το καλό των ημερών είναι το φλερτ που θα σου ανεβάσει το ηθικό και το φιλικό σου περιβάλλον που για άλλη μια φορά θα είναι δίπλα σου, σε όποια δυσκολία συναντήσεις.

Ζυγός: Η πανσέληνος στον κριό, φέρνει κάποιες αναταράξεις στην σχέση σου που θα σε προβληματίσουν αρκετά. Οι αποφάσεις που ίσως θα πρέπει να πάρεις θέλουν σκέψη και σύνεση. Οικονομικά η εβδομάδα θα σε κάνει να πάρεις μια ανάσα και να βάλεις κάποια τάξη στα έξοδα. Πολλές ιδέες θα σε βοηθήσουν να κάνεις καινούργια επαγγελματικά ξεκινήματα, που στην πορεία θα σου αποφέρουν κέρδη.

Σκορπιός: Το άγχος σου για τα επαγγελματικά συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα, σε συνδυασμό με την συμπεριφορά των συνεργατών ή συναδέλφων, που σε αποσυντονίζει αρκετά. Πέρα από αυτό τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα , όπως και οι εξελίξεις στα αισθηματικά σου. Ευνοούνται οι καινούργιες γνωριμίες που στην πορεία θα είναι πιο ξεκάθαρες.

Τοξότης: Η τύχη είναι με το μέρος σου αυτή την εβδομάδα, τόσο σε ότι αφορά ευκαιρίες στα επαγγελματικά, αλλά και σε ότι έχει να κάνει με το πάθος στην ζωή σου. Εβδομάδα με πολύ γεμάτο πρόγραμμα που σε βρίσκει να τρέχεις για να τα προλάβεις όλα. Οι οικονομικές πιέσεις αν και λίγο καλύτερα αυτό το διάστημα θα εξακολουθήσουν να είναι το γκρι σημείο της ζωής σου.

Αιγόκερος: Θυμώνεις και γίνεσαι καχύποπτος σε σχέση με το περιβάλλον και την σχέση σου, πράγμα που μπορεί να φέρει εντάσεις και καυγάδες. Μάζεψε λίγο την διάθεσή σου για καυγά γιατί δεν θα σου βγει σε καλό. Παρά την ένταση που θα έχεις οι ευκαιρίες για διασκέδαση θα είναι πολλές όπως και για έναν ξαφνικό παθιασμένο έρωτα, εκεί που δεν το περιμένεις.

Υδροχόος: Ευκαιρίες να κάνεις μια μεγάλη αλλαγή στην ζωή και την καθημερινότητά σου, φέρνει αυτή η εβδομάδα. Κάποιες αλλαγές θα σε αγχώσουν αρκετά αλλά να ξέρεις ότι πρέπει να γίνουν και το αποτέλεσμα θα είναι θετικό για εσένα. Η κοινωνικότητά σου θα φέρει καινούργια άτομα στην ζωή σου που στην πορεία θα γίνουν μέρος της καθημερινότητάς σου.

Ιχθύς: Έχεις ζόρι με τα οικονομικά και αυτή την εβδομάδα αλλά η πανσέληνος θέλει λίγο περισσότερη προσοχή σε ότι έχει να κάνει με λάθος επενδύσεις που μπορεί να κάνεις ή με την απώλεια σε πράγματα , την τσάντα σου ή κάτι πολύτιμο. Προσοχή στην τσέπη σου όταν είσαι στον δρόμο. Τα επαγγελματικά σου ευνοούνται αρκετά με προτάσεις και κάποιες νέες επαφές που θα σε βοηθήσουν στην καριέρα σου.

Please follow and like us: