Γενικά ξεκινάει ένας μήνας με πολλές όψεις αλλά και έναν Ερμή ανάδρομο που θα φέρει καθυστερήσεις και δυσκολίες σε επικοινωνία και μετακινήσεις. Από τις 24 του μήνα,ο Δίας σε ‘όψη με την Αφροδίτη, χαρίζει εύνοια σε όλα τα ζώδια. Οι προσπάθειες σε ότι κάνατε θα έχουν τώρα αποτέλεσμα.

Κριός: με αρκετές πιέσεις ξεκινά ο μήνας και θα πρέπει να προσέξετε περισσότερο τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, αισθηματικές και προσωπικές για να μην δημιουργηθούν αξεπέραστα προβλήματα. Στα αισθηματικά σας μια ρήξη με τον σύντροφο είναι παραπάνω από πιθανή. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις και μην πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις.

Ταύρος: Μην φτιάχνετε ιστορίες στο μυαλό σας,που σας αγχώνουν και σας κουράζουν. Οι συγκρούσεις με τον σύντροφο θέλουν υπομονή. Ανασφάλεια και στα επαγγελματικά και έλλειψη συγκέντρωσης που μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση από λάθη ή παραβλέψεις λόγω του ανάδρομου Ερμή.

Δίδυμος: Το να αποδεχτεί ένας δίδυμος, ότι κάποια άτομα δεν έχουν και την πιο φιλική στάση απέναντι τους, δεν είναι εύκολο πράγμα. Το παρασκήνιο αποκαλύπτεται και καλά θα κάνετε να συγκρατήσετε τις παρορμητικές σας αντιδράσεις, γιατί θα χάσετε το δίκιο σας. Για τους ελεύθερους διδύμους μια νέα γνωριμία θα εντυπωσιάσει!  Προσοχή σε μετακινήσεις.

Καρκίνος:  Προσοχή στα αισθηματικά σας και την τάση σας να εκνευρίζεστε με το παραμικρό. Τα επαγγελματικά θα σας απασχολήσουν αρκετά και καλό θα είναι να δώσετε την προσοχή σας σε παρασκηνιακά θέματα που μπορεί να σας εκθέσουν. Ο εκνευρισμός μπορεί να σας βγάλει εύκολα εκτός εαυτού αν δεν αυτοκυριαρχήσετε τα νεύρα σας.

Λέων: Η στάση που κρατάς όσον αφορά στα αισθηματικά αλλά και τα επαγγελματικά, μπορεί εύκολα να χαρακτηριστεί από τους άλλους σαν αδιαφορία. Δώσε βάση σε θέματα που εκκρεμούν από καιρό, και προσπάθησε να απέχεις από αντιπαραθέσεις με το περιβάλλον σου, τουλάχιστον τις δύο πρώτες εβδομάδες. Από τα μέσα του μήνα και μετά, ο δρόμος ανοίγει.

Παρθένος: Η λεπτομέρεια είναι από τα χαρακτηριστικά των παρθένων, αυτό το γνωρίζουν όλοι. Το πρώτο δεκαπενθήμερο σταμάτα για λίγο να προσπαθείς να βγάλεις άκρη με την λεπτομέρεια γιατί το πιθανότερο είναι να κουράσεις τον σύντροφο και τους συνεργάτες σου. Συζητήσεις και καινούργιες προτάσεις στα επαγγελματικά σου άφησέ τα για το τέλος του μήνα.

Ζυγός:  Οι προσωπικές σχέσεις και οι επανασυνδέσεις στο φόρτε τους. Εκνευρισμοί και παρορμητικές κινήσεις για τους περισσότερους ζυγούς θέλουν προσοχή . Το να βγάλεις από την ζωή σου άτομα τοξικά είναι από τα θετικά που θα σου φέρουν αυτές οι ημέρες όπως και κάποια ξεκαθαρίσματα που έπρεπε να έχουν γίνει από καιρό. Ευνοϊκό κλίμα με το περιβάλλον σου στο τέλος του μήνα.

Σκορπιός: Πολύ τρέξιμο και πολλές υποχρεώσεις, οι περισσότερες επαγγελματικές , θα σε κρατήσουν μακριά από τον σύντροφο και δεν θα σας λείψουν τα παράπονα και η γκρίνια. Οι καθυστερήσεις στο πρόγραμμα, όπως και η δυσκολία σε μετακινήσεις. Επαγγελματικές προτάσεις από παλιά ξαναβγαίνουν στο προσκήνιο με θετικά αποτελέσματα.

Τοξότης: Μην μεταφέρεις τα προσωπικά στην δουλειά και το ανάποδο. Για εσένα ο μήνας θα είναι αρκετά έντονος σε δυναμική και μπορεί να ζήσεις ένα πάθος ή να εξιδανικεύσεις κάποιο άτομο που δεν το γνωρίζεις καλά. Κράτα κάποια συμπεράσματα για τον εαυτό σου και μην κάνεις ανακοινώσεις ούτε για πρόσωπα αλλά ούτε για καταστάσεις .

Αιγόκερος: Σε οικογενειακές καταστάσεις θα είναι στραμμένο το ενδιαφέρον σου όλο τον μήνα . Το να κάνεις προσπάθεια για την επίλυση καταστάσεων δεν είναι η καλύτερη ιδέα μιας που δεν θα αποφύγεις τις εντάσεις και τις παρεξηγήσεις . Από την τρίτη εβδομάδα η διάθεσή σου φτιάχνει και αναζητάς φίλους και διασκέδαση.

Υδροχόος: Ίσως να το παρατραβάς λίγο με τα ξεκαθαρίσματα που έχεις βάλει στόχο να κάνεις και να απομακρύνεις με τον τρόπο σου, άτομα που αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία. Το παρασκήνιο σε στεναχωρεί και σε αγχώνει όπως και κάποιο άτομο του στενού οικογενειακού σου κύκλου. Δώσε τόπο στην οργή και ασχολήσου με κάποιο χόμπι σου μιας που η έμπνευσή σου είναι στα επάνω της.

Ιχθύς: Για άλλη μια φορά τα οικονομικά θα σε απασχολήσουν . Οι ξαφνικές αποφάσεις μπορεί να σε ζημιώσουν για αυτό άσε τον παρορμητισμό σου για αργότερα. Στα επαγγελματικά κάποιες συγκρούσεις και λαθάκια είναι αναπόφευκτα και θα σου προκαλέσουν εκνευρισμό και ανασφάλεια. Προσπάθησε να μην έχεις κατά μέτωπο συγκρούσεις και συγκεντρώσου σε καινούργιες ιδέες για να καλυτερεύσεις την δουλειά σου.

Ανάδρομος Ερμής

Από τις αρχές του Νοεμβρίου, μέχρι και τις 21, ο Ερμής από τον σκορπιό, κινείται σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία.  Η επικοινωνία γίνεται λίγο πιο δύσκολη, η οργάνωση γενικά και οι μετακινήσεις μπορεί να αναβάλλονται ή να γίνονται μετ εμποδίων. Πολλές επανασυνδέσεις θα υπάρξουν σε πολλά ζώδια ή συναντήσεις και επαφές με άτομα που έχουν για πολύ καιρό φύγει από την ζωή μας.

Κριός

Αρκετοί θα είναι οι κριοί που θα ταλαιπωρηθούν με τα οικονομικά , καθυστερήσεις και αναβολές. Σε δάνεια αποπληρωμές ή γενικά οικονομική βοήθεια. Ζήλεια και κτητικότητα μπορεί να φέρουν ένταση στην σχέση σας.

Ταύρος

Προσοχή με σύντροφο και συνεργάτες, σε ότι έχει να κάνει με θέματα που έχουν παραμείνει άλυτα στο παρελθόν. Οι επανασυνδέσεις είναι στο φόρτε τους αλλά το πόσο θα έχουν διάρκεια εξαρτάται από την συμπεριφορά σας.

Δίδυμος

Προσοχή στην δουλειά σας γιατί κάποια λαθάκια απροσεξίας μπορεί να σας εκθέσουν. Καλές ημέρες για να τελειώσετε παλιές εργασίες ή να ξαναεπιστρέψετε σε κάποια δουλειά σας από το παρελθόν.

Καρκίνος

Παλιές αγάπες ξαναεμφανίζονται και οι περισσότεροι θα θέλετε να ξαναβιώσετε την ευτυχία που είχατε κάποτε. Δώστε προσοχή στην σχέση σας γιατί πολύ πιθανόν να πληγώσετε. Καλή περίοδος για να έρθετε πιο κοντά στα παιδιά σας.

Λέων

Κάποιο άτομο από το παρελθών επικοινωνεί μαζί σας και σας δίνει χαρά. Για κάποιους θέματα κληρονομικά ή και ακίνητης περιουσίας ξαναέρχονται στο προσκήνιο. Είναι μια καλή περίοδος για να έρθετε κοντά με άτομα της οικογένειας ή να αναζητήσετε συγγενείς που για μεγάλο χρονικό διάστημα έχουν χαθεί από την ζωή σας.

Παρθένος

Ο Ερμής από τον τρίτο φυσικό σας οίκο, φέρνει δυσκολία στην επικοινωνία αλλά και στις μετακινήσεις σας. Οι αναβολές σε ταξίδια και οι μικροζημιές στο αυτοκίνητο μπορεί να σας εκνευρίσουν. Συναντήσεις και επανασυνδέσεις είναι και για εσάς πολύ πιθανές.

Ζυγός

Καλή στιγμή για να ερευνήσετε τον τρόπο αύξησης των οικονομικών σας. Κάντε πλάνα και σχέδια αλλά μην κάνετε καινούργια ξεκινήματα αν δεν τελειώσει η επίδραση του ανάδρομου Ερμή. Προσοχή σε υπογραφές που είναι καλύτερα αν μπορέσετε να τις αποφύγετε.

Σκορπιός

Ό,τι ακούτε και όποια πληροφορία φτάνει στα αφτιά σας, πρέπει να ελέγχετε προσεχτικά. Τελειώστε ότι έχει μείνει μισό αλλά μην κάνετε καινούργια ξεκινήματα . Κάποια μυστικά από το παρελθόν μπορεί να βγουν στην επιφάνεια για δικό σας όφελος . Γενικά μην προσπαθήσετε να κρύψετε κάτι γιατί θα αποκαλυφθεί με την ευθυγράμμιση του Ερμή.

Τοξότης

Πολλές θα είναι οι ειδήσεις σχετικά με καταστάσεις του παρελθόντος σας και κάποιοι θα νιώσετε άβολα. Είναι καλή περίοδος για να ξεκαθαρίσετε συμπεριφορές ατόμων που σας πλήγωσαν . Απολαυστικές σχέσεις θέλουν ιδιαίτερη προσοχή για να παραμείνουν κρυφές.

Αιγόκερος

Παρεξηγήσεις με φίλους ή ομάδες , και κάποια ξεκαθαρίσματα που έπρεπε να έχουν γίνει από καιρό, σας φέρνει ο ανάδρομος Ερμής. Ξανασκεφτείτε πράγματα αλλά μην κάνετε πράξεις σε σχέση με συνεργασίες ή καινούρια επαγγελματικά σχέδια. Ακόμα προσοχή στις συναλλαγές σας με δημόσιες υπηρεσίες.

Υδροχόος

Οι σημαντικές αποφάσεις που έχουν σχέση με την καριέρα σας, καλύτερα να πάρουν αναβολή για τον άλλο μήνα. Μην υπογράψετε συμφωνίες και γενικά προσπαθήστε να είσαστε συγκρατημένοι σε ότι έχει σχέση με οικονομικά θέματα.

Ιχθύς

Ψάχνεστε για καινούργια πράγματα, και θα έχετε ευκαιρία να κάνετε πλάνα και σχέδια για την καριέρα σας. Ταξίδια ή εκδρομές μπορεί να αναβληθούν ή ακόμα να σας ταλαιπωρήσουν. Τα λόγια σας χρειάζονται προσοχή γιατί μπορεί να προκαλέσουν έχθρα και καβγάδες μιας που άλλα θα λέτε και άλλα θα καταλαβαίνουν.

Please follow and like us: