Η Νέα Σελήνη την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου ενεργοποίησε το σημάδι των Ιχθύων και μας επηρεάζει τις πρώτες εβδομάδες του Μαρτίου. Αυτό το φλερτ φέρνει μια “νέα αρχή” στη ζωή μας. Είμαστε ξύπνιοι για την ανάγκη για ένα πνευματικό όραμα. Ήρθε η ώρα να αναζωογονήσουμε τους εαυτούς μας μέσα από εμπειρίες που απαιτούν φαντασία, συμπόνια ή απλώς αντιπροσωπεύουν ένα «σπάσιμο» από τη ρουτίνα. Μπορούμε να βάλουμε κάτι πίσω μας για να ξεκινήσουμε εκ νέου. Αυτή η Νέα Σελήνη είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα δεδομένου ότι εναρμονίζεται με τον Άρη και τον Ουρανό, υποδεικνύοντας ότι είναι προσανατολισμένη προς το μέλλον και ενθαρρυντική αλλαγή, αλλά κινείται προς τον οπισθοδρομικό Ερμή, υποδεικνύοντας ότι κοιτάζει πίσω. Ότι ο Άρης ευθυγραμμίζεται με τον Νότιο Πόλο δείχνει επίσης ότι βλέπουμε πού έχουμε υπερβολική συσχέτιση. Το ίδιο το διάγραμμα σχηματίζει ένα ασυνήθιστο μοτίβο δέσμης και μπορούμε να είμαστε ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι, αποφασισμένοι και συγκεντρωμένοι.

Η Πανσέληνος εμφανίζεται στο σημάδι της Παρθένου την 9η, προκαλώντας ξαφνική συνειδητοποίηση στη ζωή μας, ιδιαίτερα σε περιοχές που απαιτούν περισσότερη τάξη. Κάτι είναι εκτεθειμένο ή φωτισμένο, που μας ωθεί να έρθουμε σε επαφή με εκείνα τα πράγματα που ενδεχομένως έχουμε παραμελήσει ή αναβάλλουμε, ειδικά όσον αφορά το έργο, τις υπηρεσίες, τις συνήθειες, την υγεία και τις ρουτίνες μας. Ο Ήλιος ευθυγραμμίστηκε ακριβώς με τον Ποσειδώνα και ο Ερμής σταθμεύει καθώς γυρίζει απευθείας την ίδια μέρα. Αυτή η λάμψη εναρμονίζεται με τον Άρη, τον Δία, τον Πλούτωνα και τον Κρόνο (ευρέως) στον Αιγόκερω, και μπορούμε να νιώθουμε ιδιαίτερα εμπνευσμένοι, έτοιμοι να βάλουμε την προσπάθεια να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας.

Ο Ερμής τελειώνει οπισθοδρομικώς τον 9ο, μετατρέποντας τον αμέσως μετά από μια οπισθοδρομική περίοδο από τις 16 Φεβρουαρίου. Ο Ερμής συνεχίζει στους Ιχθείς μέχρι τον 4ο όταν υποχωρεί στον Υδροχόο. Αυτή είναι μια ισχυρή περίοδος για να έρθουμε σε επαφή με τους ανθρωπιστικούς μας στόχους καθώς και με τα ιδανικά. Μετά τον 9ο, ο Ερμής περιστρέφει τα βήματά του, ολοκληρώνοντας τη διέλευσή του Υδροχόου στις 16 του, όταν εισέρχεται ξανά στους Ιχθείς.

Ο ήλιος και ο ανάδρομος Ερμής συναντήθηκαν στις 25 Φεβρουαρίου και αυτό επέτρεψε στον Ήλιο να προλάβει τον Ερμή, καθώς ο Ερμής ήταν μπροστά από τον Ήλιο κατά βαθμό από τον Ιανουάριο. Συμβολικά, ίσως έχουμε ξεπεράσει τον εαυτό μας, αλλά τώρα νιώθουμε παγιδευμένοι. Ο υδράργυρος είναι άμεσος στον 9ο και θα παραμείνει στη σκιά του μετά την ανάδρομη λειτουργία μέχρι τις 29 Μαρτίου, όταν φτάσει στους 12-13 Ιχθείς, τον βαθμό με τον οποίο άρχισε αρχικά να αναδρομικά στις 16 Φεβρουαρίου. Από τις 9 έως τις 29 Μαρτίου, μπορούμε να επιστρέψουμε στις πρόσφατες αποφάσεις και συνομιλίες που τώρα διαθέτουν μια νέα προοπτική σε αυτά τα θέματα. Οι καθυστερήσεις ενδέχεται να αρθούν.

Ο Κρόνος εισέρχεται στον Υδροχόο στις 21 Μαρτίου, όπου θα μεταβεί μέχρι την 1η Ιουλίου πριν επιστρέψει στο σημάδι του Αιγόκερου για να τελειώσει τη διέλευσή του. Ο Κρόνος θα διασχίσει τον Υδροχόο με μεγαλύτερη συνέπεια από τις 17 Δεκεμβρίου (μέχρι τις 7 Μαρτίου 2023). Αυτό μπορεί να είναι μια εποχή για την εκκαθάριση του νεκρού ξύλου, δίνοντας προτεραιότητα στην ποιότητα πάνω από την ποσότητα, απλοποιώντας και στρίβοντας ένα κρίσιμο μάτι στην κοινωνική μας ζωή, τις φιλίες, τις αιτίες, τις ομαδικές ενώσεις, τους στόχους της ευτυχίας, τις συμμετοχές, τις συνεισφορές και τους συνεργάτες. Είναι μια σπουδαία στιγμή για τεχνολογικές εξελίξεις που βελτιώνουν την κοινότητα και μας βοηθούν να συνδεθούμε πιο αποτελεσματικά. Επιδιώκουμε πιο ρεαλιστικά σχέδια και στόχους / όνειρα, και έχουμε καλή αίσθηση τόσο του παρελθόντος όσο και του μέλλοντος. Στην ιδανική περίπτωση, είμαστε σε θέση να βάλουμε το κόμμα μας στην άκρη για να κάνουμε ό, τι καλύτερο για το συλλογικό κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Ο Δίας σχηματίζει ένα πεμπτημόριο με τον Χείρωνα στις 23 Μαρτίου. Αυτή η μακρόχρονη διαμετακόμιση θα εμφανιστεί και πάλι τον Ιούνιο και τον Νοέμβριο, ακολουθώντας παράλληλα το σύζυγο Δίας-Ποσειδώνα και το σύμπλεγμα Δίας-Πλούτωνα. Βοηθά να ανοίξει το μυαλό μας στους αγώνες των άλλων και διευκολύνει την εξήγηση της προοπτικής μας σε άλλους. Είμαστε πιο πρόθυμοι να μάθουμε και να μεγαλώνουμε μέσα από τις εμπειρίες μας. Τόσο ο Δίας όσο και ο Χείρωνας είναι καλοί για να δουν ολόκληρη την κατάσταση, καθιστώντας την ολιστική επίλυση προβλημάτων ιδιαίτερα ευχάριστη και επιτυχημένη καθώς αυτά τα σώματα συνδέονται μέσα από μια δημιουργική όψη. Απορροφούμε και μοιράζουμε αυτό που έχουμε μάθει από προηγούμενες εμπειρίες και λάθη.

Η Νέα Σελήνη στις 24η ενεργοποιεί το σημάδι του Κριού. Αυτή η φλερτ φέρνει μια «νέα αρχή» στις ζωές μας και μας προκαλεί να δείξουμε ένα καθαρό κομμάτι του εαυτού μας στον κόσμο. Δουλεύοντας με τις εσωτερικές μας παρορμήσεις (εποικοδομητικές!) Χωρίς φόβο και εγκαταλείποντας την ανάγκη να επεξεργαστούμε αυτές τις παρορμήσεις με βάση αυτό που όλοι μας θέλουν να κάνουμε ή τι πιστεύουν οι άλλοι ότι πρέπει να κάνουμε, μαθαίνουμε περισσότερα για τους εαυτούς μας. Αν μάθουμε να εξαρτώνται από τον εαυτό μας, αποπνέουμε μια εντελώς νέα αύρα δύναμης που προέρχεται από την προσωπική ακεραιότητα και εμπιστοσύνη, καθώς και από μια καθαρή και αθώα γοητεία.

Ο Δίας κατευθύνεται προς μια συσχέτιση με τον Πλούτωνα στις 4 Απριλίου και είμαστε πιθανόν να αισθανόμαστε όλο και πιο αποφασισμένοι να επιτύχουμε τις φιλοδοξίες μας ως Μάρτιος προκαταβολές.

Please follow and like us: