Αυτός είναι ένας ακόμη μήνας γεμάτος δράση, καθώς ξεκινά η νέα χρονιά του 2021, και όπως βλέπουμε φως στο τέλος της σήραγγας Covid, έτσι ώστε ίσως μέχρι τα μέσα του έτους να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από τους χειρότερους περιορισμούς της συνεχιζόμενης πανδημίας. Το ότι το φως θα έρθει τελικά, όπως μας λένε όλες οι ενδείξεις τώρα, είναι φυσικά μια μεγάλη ανακούφιση, αλλά ότι αυτό το τέλος της κοινωνικής απόστασης δεν θα έρθει νωρίτερα είναι φυσικά μια δύσκολη κατάσταση. Η κορεσμένη κόπωση είναι πραγματική, και είμαστε πραγματικά στη σούπα για τουλάχιστον έξι μήνες τουλάχιστον, ίσως περισσότερο. Σε μια ακριβή αντιστοίχιση με την ευδιάκριτη κατάσταση, διαπιστώνουμε ότι στην αστρολογία αυτού του μήνα υπάρχει τεράστια εστίαση στον μετασχηματισμό του Πλούτωνα, τονίστηκε ιδιαίτερα στην πρόσφατη ηλιακή έκλειψη από τα μέσα Δεκεμβρίου, η οποία εξακολουθεί να χρωματίζει το πρώτο εξάμηνο αυτού του νέου έτους, και ειδικά τον μήνα Ιανουάριο. Στη Νέα Σελήνη του Αιγόκερου στις 12 Ιανουαρίου, ο Ήλιος και η Σελήνη συνδέουν άμεσα τον Πλούτωνα. Όταν αναλύουμε τους υπόλοιπους μήνες αυτού του πρώτου εξαμήνου, στην πραγματικότητα, αυτή η παρουσία του Πλούτωνα εξακολουθεί να είναι αρκετά παρούσα, και κατά κάποιο τρόπο γίνεται ακόμη πιο δυνατή, υποδηλώνοντας ότι έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε πριν βγούμε από τη δύσκολη κατάστασή μας. Η παρουσία του Αιγόκερω του Πλούτωνα.

Σε μια τόσο ισχυρή κατάσταση δείχνει ότι οι μαζικές κοινωνικές αλλαγές εξακολουθούν να είναι πάρα πολύ μαζί μας σε αυτό το νέο έτος. Αυτό ισχύει επίσης για την ατομική μας μεταμόρφωση σε συντονισμό με το χρονοδιάγραμμα της προσωπικής μας εξέλιξης που βιώνουμε σε κάθε περίπτωση. Είναι πολύ ενδιαφέρον να σημειωθεί επίσης ότι υπάρχει μια διαφορά στις κοσμικές συνθήκες μας, όπως αντιπροσωπεύεται από το γεγονός ότι ο Κρόνος κατοικεί τώρα στον Υδροχόο, σε συνδυασμό με τον αισιόδοξο Δία και στην πλατεία με τον προοδευτικό Ουρανό, αντί να συνδυάζεται με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Αν και εξακολουθεί να είναι κάπως ενεργό μέχρι τα τέλη του 2021, ο στενός Κρόνος – Πλούτωνα η σύνοδος που ήταν το έντονο σήμα κατατεθέν του έτους 2020 έχει πλέον λήξει. Ότι ο Πλούτωνας παραμένει εμφανής στο σημάδι του Αιγόκερου του Κρόνου συνεπάγεται περισσότερες από τις ίδιες κοινωνικές δυσκολίες και η ώθηση για αλλαγή θα μας μαστίσει ακόμα, αν και με μια διαφορετική αλλαγή στον αστρολογικό καιρό: καταιγίδες αλλά με περιστασιακές ακτίνες του ήλιου. Υπάρχουν πολλές βασικές στιγμές σε αυτό το τρομερό ενός μήνα, όταν ο Άρης, η Αφροδίτη και ο Ερμής αλλάζουν όλα τα σημάδια, που πραγματοποιούνται από τον 6ο έως τον 8ο και όταν ο Άρης και η Αφροδίτη.

Ευθυγραμμίστε σε ένα τρίγωνο από τον 7ο έως τον 10ο, δείχνοντας αυξημένη προσοχή στη σχέση και πιο έντονα όταν ο ισχυρός Αιγόκερως Νέα Σελήνη φτάνει στις 12, σε συνδυασμό με τον Πλούτωνα, όπως περιγράφεται παραπάνω. Όταν το πρώτο τρίμηνο της Σελήνης χτυπήσει, στις 20, ο Άρης συναντά τον Ουρανό σε συνδυασμό, υποδηλώνοντας εκπληκτικές δράσεις και εκπληκτικές αποκαλύψεις ειδικά για τη συγκεκριμένη ημέρα. Επειδή ο Άρης ήταν σε στενή συνεργασία με τον νέο πλανήτη, την Έρις, τη στιγμή του χειμερινού ηλιοστασίου από τις 21 του περασμένου μήνα, έχουμε έναν αυξημένο Άρηπαρουσία όλο το χρόνο. Αυτό θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει αποφασιστική δράση για την υποστήριξη της βαθιάς ψυχικής πρόθεσης ή, επίσης, άλλες λιγότερο θετικές εκδηλώσεις όπως ο θαμμένος θυμός που εκρήγνυται στην επιφάνεια. Φυσικά, όλοι θα μπορούσαμε να επωφεληθούμε από ένα καλύτερο επίπεδο ψυχικής ολοκλήρωσης στην πορεία, καθώς μπορούμε όλοι να φτάσουμε σε αυτό.

Τα δύο γεγονότα της Πανσέληνου που επηρεάζουν τον μήνα Ιανουάριο είναι επίσης αρκετά ισχυρά. Η Πανσέληνος της 29ης Δεκεμβρίου, αμέσως πριν από την Πρωτοχρονιά, ήταν στην πτυχή του Ουρανού, στον Ταύρο, ώστε να έχουμε εκπληκτικά γεγονότα που αντιμετωπίζουμε από τις αρχές του μήνα, καθώς και μεγάλη διαίσθηση που έχουμε στη διάθεσή μας καθώς περνάμε από τις βαθιές αλλαγές της. Στη συνέχεια, κοντά στα τέλη Ιανουαρίου, την Πέμπτη 28, υπάρχει μια πανσέληνος στο Λέοντα που είναι επίσης μια πλατεία Τ από τον ήλιο που συνδέει τον Δία στον Υδροχόο, με τη Σελήνη να αντιτίθεται, στον Άρη στον Ταύρο που εξακολουθεί να συνδέεται ευρέως με τον Ουρανό. Αυτή η τελική πανσέληνος είναι καταπληκτική για ιδέες, και για να τα αμφισβητήσουμε με άλλους στον κύκλο μας, και για να προχωρήσουμε παρορμητικά με αυτό που αποφασίζουμε από μια συναισθηματική απόκριση σε επίπεδο εντέρου που μπορεί να παρακάμψει τον υψηλό μυαλό της συγκράτησης. Πρόκειται για μια ισχυρή διαμόρφωση που πλησιάζει στο τέλος ενός ισχυρού μήνα και αντιπροσωπεύει επίσης τη βούληση του ατόμου που χρησιμοποιείται με απότομα καθορισμένο τρόπο μέσα στα κοινωνικά πλαίσια.

Τέλος, καθώς θεωρούμε ότι ένας στοχαστικός και ενδοσκοπικός χρόνος αρχίζει για εμάς σε αυτό το ίδιο χρονικό διάστημα με την επικείμενη οπισθοδρόμηση του Ερμή, πρέπει επίσης να αναγνωρίσουμε ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να σκεφτούμε σχετικά με την ατομική μας πνευματική εξέλιξη και ως λοιπόν, ένας τεράστιος μετασχηματισμός της κοινωνίας που υποδεικνύεται από αυτή τη στοχαστική επαναφορά του Covid στην οποία εξακολουθούμε να ασχολούμαστε.Ο υδράργυρος υποχωρεί μέσω του Υδροχόου για όλο τον Φεβρουάριο και μέχρι τον Μάρτιο, όταν λαμβάνετε υπόψη την οπισθοδρομική σκιά.

Τι σκοπεύουμε να προχωρήσουμε σε αυτό το νέο έτος και τι μπορούμε να επιτύχουμε συγκεκριμένα; Η απάντηση θα ποικίλλει ανάλογα με το άτομο, αλλά αυτό μπορούμε να πούμε: η απάντηση βρίσκεται μέσα στις καρδιές μας και πώς μπορούμε να φτάσουμε στην πιο αυθεντική έκδοση του εαυτού μας που μπορούμε να συγκεντρώσουμε. Ας προσπαθήσουμε πραγματικά, αγνοώντας τις αμφιβολίες μας και κάθε ρητό που συναντάμε από την πλευρά του κοινωνικού μας περιβάλλοντος, για να είμαστε οι καλύτεροι που μπορούμε να είμαστε, αφήνοντας οτιδήποτε μας εμποδίζει. Εάν μπορούμε να λύσουμε τα δικά μας σκοτεινά μέρη, μπορούμε να χρησιμεύσουμε ως φάρος για την κοινωνία που μας περιβάλλει να κάνει το ίδιο. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε πραγματικά να φτάσουμε στην υπόσχεση της ανθρώπινης κληρονομιάς μας, να βοηθήσουμε αυτόν τον πολιτισμό να αναδυθεί από τις σκιές του στο φως του συλλογικού ανώτερου σκοπού.

Please follow and like us: