Νέα μοναδική πρωτοχρονιάτικη προσφορά !!

Τράπουλα Κατίνα και κουκιά 30

Η Τράπουλα Της Κατίνας

Ποιά είναι η Κατίνα; Το κεντρικό πρόσωπο του βιβλίου «Οι μάγισσες της Σμύρνης».
Μια έξυπνη και καπάτσα Σμυρνιά που μεγάλωσε στους φτωχομαχαλάδες της Σμύρνης κι έγινε γρήγορα αρχόντισσα παίρνοντας 4 άντρες, τον ένα πλουσιότερο από τον άλλον. Η Κατίνα που ήξερε από μάγια και βότανα, είχε στα χέρια της ένα πολύτιμο βοήθημα. Την Deste. Από μάγισσα σε μάγισσα για 1000 και πάνω χρόνια, η Deste πέρασε στα χέρια της. «Εγώ με τη Deste πήγα μπροστά» έλεγε «Θέλω να ξέρω πάντα τι θα συμβεί. Αν ξέρω, τότε θα κάνω το κουμάντο μου τι πρέπει να πράξω».
H τράπουλα αυτή είναι πρωτόγνωρη. Δε μοιάζει με καμία άλλη. Χρώματα της Ανατολής, στοιχεία της Κίνας, των Ινδιών, της Αιγύπτου, των πολιτισμών της Περσίας, δίνουν το στίγμα τους στην τράπουλα. Είναι ένα μυστικό κρυμμένο πάνω από χίλια χρόνια στα μπαούλα των μαγισσών, που έρχεται στο φως.
Η deste αποτελείται από 65 χαρτιά, που χωρίζονται σε πρόσωπα, στοιχεία και σύμβολα. Οι μάγισσες, είχαν κι αυτές την μυθολογία τους. Πρόσωπα σημαντικά στους μύθους των μαγισσών, έχουν πάρει τη θέση τους στα φύλλα της Deste. Ο αναγνώστης βρίσκει την Tattaret, την ηγέτιδα των καν, το σουλτάνο του Σμαραγδιού, τον Munzour, το άλογο του έβενου που σημαίνει για τις μάγισσες το πιο λαμπρό πνεύμα της Μαντζουρίας, αλλά και σύμβολα, όπως το φρόκαλο, που αν πέσει σημαίνει διχόνοια και καυγά, ή το δέντρο, που όρθιο σημαίνει καλή υγεία.

Πρόβλεψη χρησιμοποιώντας 41 Κουκιά

Γνωρίστε αυτήν την μέθοδο από κοντά και δείτε την ερμηνεία των μοτίβων στα οποία πέφτουν τα φασόλια

Η προσφορά ισχύει μέχρι 8 Ιανουαρίου 2019

Επικοινωνήστε και κλείστε ραντεβού τώρα !!
‘Μνήμες απ’ την Πόλη”
Καφεμαντεία – Χαρτομαντεία – Κηρομαντεία – Μολυβομαντεία.
Π. Φάληρο
Λ.Ποσειδώνος 20-21
📞 210 9811203 
☎️ 210 9818354 ☎️ 210 4827255

Please follow and like us: